Middagsmys för Mickis 19år


Tack så hemskt mycket för trevligt sällskap, mat och dryck ♥

Klipp. Färg. Hårmodell.

I måndags ringde Nathalie mig och frågade om jag ville vara med och vara hårmodell. Jag tänkte att jag borde passa på eftersom att jag sliter så för att få det ljusbrunt, så jag tackade ja. Men börjar bli lite nervös nu för att temat är vågade färgningar och vågade frisyrer. Ihhh. Men jag går dit imorgon till frisören iallafall och så får vi se vad de vill göra. För på torsdag gäller det. Hårmodell på Conventum, frisyr får vi, kläder får vi. Det blir nog bra det där. Bara det att klumpen i min mage kommer inte släppa förns på fredag. Tyck synd om mig, jag har en bamseklump i magen :(

Idag parade sig mina hjärnceller

Idag kom jag och Lina igång riktigt bra med vårat projektarbete. Det kändes riktigt bra! Jag och Lina ska anordna sista veckan innan studenten. Vi ska ha lite olika aktiviteter med klassen innan det blir utgång på kvällen. Det kommer nog att bli bra, bara alla vill och kan ställa upp på det. Men iaf, när vi satt i klassrummet och lyssnade på vår lärare så kom det någon konstig vind med något konsigt medel/damm/pulver eller något. Alla i klassen började hosta och det har hänt tidigare så man börjar undra vad det kan vara. Jag är nästan lite rädd, för det kan ju faktiskt vara något farligt.

Igår färgade jag håret lite, med något som kallas magma. Slingade lite, men eftersom att jag har så svart hår tar det sin tid kan jag lova haha. Första gången jag färgade så syndes det ingenting, men igår provade jag en andra gång och det tog lite, så är inte riktigt lika svart längre. Men för att jag ska bli ljusbrun i håret kommer jag att få färga flera gånger! Nu ska jag laga mig lite mat, blir nog nudlar i kopp om jag inte kommer på något bättre. Sen blir det långpromenad med Leida och till sist blir det kanske lite plugg. Vem vet? Puss ♥

 


"Hon flyger med egna vingar"


I fredags blev det Strömpis med Hanna och Paulin. När vi kom dit stöter vi på Johan, Dennis, Namahs och alla de andra. Lustigt nog eftersom att de egentligen skulle ut på Hotellet i Lindesberg. Det var riktigt roligt, bjöds på skönt folk och sköna kommentarer! Mer av det vill jag se de sista månaderna år 2010. Och när året är slut har alla tjejer i klassen fyllt 18 år och då blir det studentfester, UTROPSTÄCKEN!

Idag, måndag. Dagen bjöd på USÖ med Helene och Sam. Sam kan nog vara den goaste just nu. Me love. Senare blev det skola och efter det en sväng upp på stan med Isa. Hon letade efter jacka och skor, men hittade ingenting, tråkigt nog. När jag skulle gå till bussen för att ta mig hem så gick jag förbi en frisör. Jag gick in och frågade lite vad det skulle kosta om de skulle färga mitt hår. Tyvärr sved det till för mycket i både hjärtat och i plånboken när hon berättade vad priset troligen skulle bli (3500:-). Så jag får försöka att färga håret själv med hjälp av mammas och farmors tips. Vill inte vara svarthårig längre! Sen har jag funderar på en tatuering, men mer om det senare när jag vet hur det blir med det. Peace.

Pengar, pengar, panik!

Börjar tröttna. Jag är i stort behov av pengar så om någon vill ge mig lite så är det OK, haha. Nej men jag måste börja tänka på vad jag gör med mina pengar. När jag precis har fått dem så vips(!) så är de borta på en gång. Men så kan det vara när man är oansvarsfull!

Min förkylning har inte gått över än. Börjar få ont i huvudet, kan vara för att jag är så snorig, men vill inte tänka allt för mycket på det. För då kommer jag aldrig att bli frisk! Nu ska jag strax hoppa i säng och kliva ur min otroligt sköna mjukisoverall. Jag bor i den, och jag kommer aldrig att flytta ur den heller :> Något som är bra med livet när man är lite små sju och pank, det är min mjukisoverall!



Puss på Elinpelin


Har åkt på en riktig förkylning

Just nu sitter jag här i köket och dricker en stor kopp te, Blue fruit, en blandning av alla blå bär du kan tänka dig. Och det är hur gott som helst, rekomenderas verkligen! Letade precis på min termos som ska börja användas på mornarna, det ser jag fram emot!

Förra hösten/vintern var jag förkyld näst in till hela tiden. För att inte jag ska hålla mig frisk och inte bli lika förkyld som förra vinter lär jag hålla mig varm, med hjälp av te och varma kläder osv. Men jag måste även trycka i mig c-vitamin. Nu har jag bestämt mig att jag inte ska bli förkyld och då ska jag inte det heller.

RSS 2.0