Hjerta


Johanna Kinesis Karlsson.

Sitter och funderar på min student. Måste snart åka in med mamma och kika på en balklänning. Känner mig för trött för att tänka. Alla som vill får komma och fira min student nästa år, för då ska det bli storkalas! Godnatt :)

SHÖ

Körkort idag då! Wii idag då! Bra dag idag då! :D

I morse när jag vaknade var jag så nervös att jag höll på att spy! Men några timmar efter det hade man körkort ;) Just nu sitter jag hemma hos Johan och ska kika lite tv, mysar time! Jag älskar Johan :). I helgen ska vi spela wii hemma hos Emelie! Gött! Bra dag idag! Bra dag imorgon? Blir BikBok så det borde det bli. Puss ♥

Singstar och man är på topp!

Sitter hemma hos Malin och sjunger lite Singstar innan vi ska iväg och mjölka kor på kvinnersta! Strax ska vi hämta Ebbe och så ska han få sjunga lite, kanske mjölka en och en annan ko! Hejdå :)

Jag älskar mina vänner ♥








Inte bara ni som finns på bild. Utan många, många fler.
Det bästa av det bästa, mer kan ingen begära! Puss och kram ♥


Nio stycken goa


Halva klassen av Log08 2010

Halebop! Aha! Halebop!


Sitter här och pluggar, det är tråkigt :( sitter och tänker på senaste kvällen på Strömpis. Vi gör det igen! Är riktigt sugen på att gå ut med tjejerna idag. Vad gör det om man inte har några pengar ;)

FEEEEL TÅÅG!

Är riktigt sur på allt och alla idag. Ingenting har gått som det borde. Speciellt när jag satte mig på fel tåg imorse. Skulle åka till Lindesberg, när jag säger det till "biljett-tjejen" skriker hon till han som körde tåget "STOOOOOOOPP!" Tåget tvärnitar så hon nästan ramlar omkull, en av de anställda på tåget börjar skratta och retar mig för att jag hamnat på fel tåg. När jag väl gick av tåget så skulle det gå en buss om 5 minuter. Men inte gick det någon buss! Jag fick ringa till min kära farfar och be han skjutsa mig, stackarn. Tack så mycket farfar! ♥

Det dumma var att det stod att tåget skulle till Lindesberg och att bussen skulle komma. Nu är jag hemma och jag ska då inte åka någon mer stans idag! Nu blir det plugg, plugg, mat, plugg, musik, plugg och ännu mer plugg! Ha en bra dag :) 


Kyla och minusgrader

Härlig måndag morgon! Mössa, vantar, uggs, sockor, vinterjacka och en termos med varmt te i gjorde min morgon. Jag överlevde till och med dagen utan större problem! Ska det fortsätta vara så här kallt på morgonen när jag ska gå till tåget blir det glöd hett te och kanske en nyinköpt dunjacka. Det kommer bli ett måste om man ska bo kvar i Sverige under vintern. 

Mitt hår är inte svart längre, tack och lov. Ska ta det lite lugnt med färgningen nu så att jag inte sliter för mycket på håret. Bäst att ta en del i taget! Nästa gång blir det ljusa slingor, är bara att hoppas på att de inte blir oranga. Ihh. Snart blir det sängen med mjukisoverall (kan bli för varmt, men just nu fryser jag gärnet!), en film och mysiga vaniljljus. Puss ♥


Make (me) up

Idag var jag, mamma, Ida, Cathrine och några av hennes kompisar på en makeup kurs hos Oriflame. Det var riktigt roligt och riktigt intressant! Jag lärde mig inte speciellt mkt om mig själv, vad jag passar i osv. Utan lärde mig mer om bla. grunder vid foundation och ögonskugga samt bryn och fransar. Så imorgon blir det utgång, snyggast sminkad kommer självklart att vara jag, haha. Nejdå, men imorgon blir det Strömpis (som vanligt) börjar bli lite enformigt, men har alltid lika kul endå. Godnatt mina kära!

Mera mys!


Myser framför tv'n i mitt rum med tända ljus på hyllan. Ska gå ner och värma mig en kopp varm choklad och sen fortsätta med garderobs-städningen :( Men det måste göras nångång det också! Känns bra att få det gjort så det blit lite ordning, men då måste jag försöka hålla det också. Förövrigt har de varit en bra dag med tjejerna i klassen. Har myst på stan, ätit choklad och bara vart! Hoppas att er dag har varit lika lugn och mysig den med. Puss

Vi får vänta tills senare

Har inte hunnit uppdaterat, men blev tyvärr inget med håret. Blev inställt pga. "problem". Men vi får se om det blir någonting senare, tråkigt annars. I helgen blev det Strömpis med Hanna och Erik, mys med Johan och både handboll och innebandy. Bra helg!

Nu sitter jag hemma hos Johan och kikar på när han spelar fifa 11. Kan nog vara det tråkigaste. Men om 1h ska jag till läkaren och ta pricktest, ska bli skönt att få reda på vad jag är alergisk mot, men gillar inte de där nålarna, uffh. Men det får man ta! Efter pricktest blir det att leta på snabbaste bussen till Örebro och hjälpa tjejerna på BikBok. Talk to u later!

RSS 2.0